Events

Events - fra marathon til messer

Jumping®Fitness Danmark afholder forskellige events i løbet af året, hvor vores mastertrainere og frivillige instruktører sørger for høj intensitet, fantastisk stemning og ikke mindst sved på panden.

Til vores største årlige Jumping Event deltager 250 entusiastiske jumpere, som giver den fuld gas sammen med Jumping® Fitness Danmarks mastertrainere og vores kompetente Jumping Team. Det er en fantastisk dag, der altid resulterer i ømme lår og glade ansigter.

Inspirationsdage og online events

Vi afholder også forskellige arrangementer for Jumping® instruktører, hvor du kan komme og få nye ideer til din træning. Det gælder både til vores inspirationsdage og vores Jumping® Masterclasses med mastertrainerne Jakub Novótny og Jakub Marïk , som vi flyver ind fra Prag.

I de sidste par år har vi desuden afholdt en række online events med marathon-træninger, hvor vi jumper i 2-3 timer i træk. Du kan se mere på vores Facebook og Youtube, hvor du også kan finde ny inspiration og korte træningspas med vores frivillige instruktører.

Mød os på messer i flere lande

Jumping® Fitness Danmark deltager i en række fitness messer i Danmark, Sverige og Tyskland, hvor vi både laver sceneshows, forskellige undervisningsseancer og fremviser vores trampoliner og andet udstyr.

Vi har et dedikeret Jumping® Team med frivillige instruktører, som deltager i alle events og laver forskellige online træninger. De er altid klar til at fortælle mere om træningsformen og give gode træningstips.

Kommende events

Her er en oversigt over planlagte events – du kan se mere og følge os på Facebook og YouTube

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    Scroll to Top