Trampoliner

Specialdesignede trampoliner til Jumping® Fitness

Alle vores Jumping® Fitness trampoliner er designet specifikt til træningsformen af specialister fra universitetet i Prag. Der ligger 20 års udviklingsarbejde med anatomiske overvejelser bag hver enkelt øvelse og trampolin, og alt er gennemtestet ned i mindste detalje.

For dig som kunde betyder det, at du får trampoliner af tårnhøj kvalitet, som yder en høj grad af sikkerhed og kan tilpasses netop dine behov.

Vores letvægtstrampoliner er bygget op af en stærk ramme med seks ben og et håndtag/styr. Det hele er lavet af lavet af 2 milimeter tykke stålrør, så trampolinen både er solid og med en vægt på kun 13 kg er let at transportere. Benene har monteret gummifødder, så trampolinen ikke laver mærker på gulvet.

Det specialdesignede styr giver mulighed for en række øvelser, hvor du både træner muskelstyrke, kondition, smidighed og stabilitet i leddene. Når du jumper, skal du i mange af øvelserne bevæge overkroppen så lidt, at du i princippet kan balancere med en kop kaffe på skuldrene imens. Det giver en unik core-træning, hvor du virkelig får trænet dine ryg- og mavemuskler, når du trækker knæene op til brystet. Og så er det faktisk virkelig sjovt!

Trampolinmåtten er sekskantet, så du har en optimal flade at hoppe på – den er bredest ‘på tværs’, så du har god plads til fødderne, selvom trampolinen ikke fylder ret meget. Det gør trampolinen perfekt til både holdtræning og selvtræning hjemme i stuen.

Trampolinmåtten er monteret med en lang elastik i stedet for de traditionelle fjedre. Det giver præcis den rigtige spænding, så trampolinen både er levende og tilpas blød. Dermed får du færre stød op igennem kroppen og kan træne hårdt uden at overbelaste ankler, knæ og ryg. Vi oplever, at mange med piskesmæld, gigt og forskellige ryg- og ledsmerter har utrolig stor glæde af vores trampoliner.

Det med småt i forbindelse med køb af trampoliner

I forbindelse med køb af trampoliner tegner køber en licensaftale med Jumping Fitness Officials. I denne aftale forpligter man sig til at bruge uddannede Jumping Fitness Instruktører og de trampoliner der følger konceptet, altså de trampoliner der forhandles af Jumping Fitness Danmark. De juridske forpligtelser tegnes udelukkende med Jumping fitness Officals, og ikke med Jumping Fitness Danmark.

Eneforhandler med høj service

Jumping Fitness Danmark er eneforhandler af de specialdesignede Jumping® Fitness trampoliner i Danmark og Sverige. Vi kender trampolinerne til bunds og rådgiver meget gerne, så du får det rigtige udstyr – ikke nødvendigvis det dyreste, men det udstyr, der passer bedst til dine behov.

Vi tager meget gerne ud og hjælper med at skifte elastikker, trampolinmåtter eller på anden måde vedligeholde de trampoliner, vi har solgt. Det er vigtigt for os, at du oplever succes med vores produkter.

Jumping®Standard Trampolin

Standard-trampolinen er vores mest solgte trampolin til både fitnesscentre, foreninger, fysioterapeuter og privatpersoner. Den kan klare en belastning på op til 120 kg, og styret kan indstilles indviduelt i højden.

Belastning: Kan klare op til 120 kg

Mål: 137 cm på det bredeste stykke og 122 cm fra bagenden til styrholderen

0Håndtaget: Er justerbart, så det kan indstilles individuelt.

Trampolinmåtten: Er designet med polypropylen og har 60 løkker fordelt med 10 på hver side af måtten. Måtten er spændt op med en 14,5 meter lang elastik. Fladen til at hoppe på er markeret med en grøn zone hele vejen rundt på måtten. Måtten måler i diameter 106 cm.

Elastikken: Er 14,5 meter lang og 10 mm tyk. Elastikken er nøglen til, at Jumping® Fitness er en low impact træning, da den bidrager til at absorbere 80 % af stødene.

Jumping®Standard Plus Trampolin

Vores Standard Plus Trampolin er monteret med en længere eleastik og flere løkker til at holde trampolinmåtten på plads. Det gør den velegnet til dig, der vejer op til 150 kg.

(Vejer du 110 kg eller under, anbefaler vi ikke denne trampolin, da den vil være for hård at hoppe på. Vælg i stedet vores Standard-trampolin.)

Belastning: Kan klare op til 150 kg

Mål: 137 cm på det bredeste stykke og 122 cm fra bagenden til styrholderen

Håndtaget: Er justerbart, så det kan indstilles individuelt.

Trampolinmåtten: Er designet med polypropylen og har 78 løkker fordelt med 13 på hver side af måtten. Måtten er spændt op med en 19 meter lang elastik. Fladen til at hoppe på er markeret med en grøn zone hele vejen rundt på måtten. Måtten måler i diameter 106 cm.

Elastikken: Er 19 meter lang og 10 mm tyk. Elastikken er nøglen til, at Jumping® Fitness er en low impact træning, da den bidrager til at absorbere 80% af stødene.

Jumping®Kids Trampolin

Mangler du en trampolin til dit barn? Vores Jumping®  Kids Trampolin er designet til børn, der vejer op til 25 kg. Trampolinmåtten er monteret med en lidt tyndere elastik, så den er blødere og passer perfekt til små børn – og når barnet bliver større, kan du udskifte måtten for at opnå en lidt hårdere trampolin.

Jumping® Kids Trampolin er udformet med sikkerheden i fokus, og der medfølger en ekstra skummadras til at spænde fast over elastikken, så børnenes fødder ikke kommer i klemme.

Belastning: Er designet til et barn, der vejer op til 25 kg.

Mål: 123 cm på det bredeste stykke og 90 cm fra bagenden til styrholderen

Håndtag: Håndtaget til børnetrampolinen er to-delt, så du kan udvide længden i takt med, at barnet vokser.

Trampolinmåtten: Er designet med polypropylen og har ?? løkker fordelt med 7 på hver side af måtten. Måtten er spændt op med en ?? meter lang elastik. Fladen til at hoppe på er markeret med en grøn zone hele vejen rundt på måtten. Måtten måler i diameter 90 cm. Trampolinmåtten kan udskiftes med en lidt hårdere Flexi-måtte, så du kan have gavn af trampolinen selv efter, at barnet er blevet større.

Elastikken: Er med en diameter på 7 mm lidt tyndere end elastikken til vores øvrige trampoliner. Det gør, at trampolinen er blødere og passer perfekt til børn. Elastikken er nøglen til, at Jumping® fitness er en low impact træning, da den bidrager til at absorbere 80 % af stødene.

Ekstra beskyttelse: Med til trampolinen følger en grøn skummadras til at spænde fast over elastikken, så børnenes fødder ikke kommer i klemme.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    Scroll to Top